All Products

Produse di ecosistemul Xiaomi în site: aspiratoare inteligente, aspiratoare robot, căști audio(în-ear, over-head, cască cu microfon, cască wireless, cască bluetouth), televizoare, lămpi inteligente(lampa de birou, lampa de veghe, lampa ambientală), becuri inteligente, boxe audio(boxa portabilă, boxa wireless, boxa bluetooth), etc.

Xiaomi este o companie de electronice de larg consum si productie inteligenta, cu smartphone-uri si hardware inteligent conectate printr-o platforma IoT. Xiaomi Corporation a fost infiintata in aprilie 2010.
Produsele Xiaomi sunt prezente in peste 100 de tari si regiuni din intreaga lume.
Este una dintre cele mai importante companii de smartphone-uri din lume. Cota de piata a companiei in ceea ce priveste livrarile de smartphone-uri s-a clasat pe locul nr.
2 la nivel global in al doilea trimestru al anului 2021.
Compania a stabilit, de asemenea, cea mai importanta platforma AIoT (AI+IoT) pentru consumatori din lume,
cu 374,5 milioane de dispozitive inteligente conectate la platforma sa.
MIOT Ecosystem este o retea mare de dispozitive inteligente care aduc viitorul la usa ta. Compania aplica cele mai recente tehnologii de fabricatie si lucreaza cu cei mai cautati designeri industriali pentru a va oferi gadget-uri de lunga durata si cu aspect elegant, care va fac viata mai usoara. Este printre cei mai activi investitori in start-up-urile locale pe care compania nu doar ii sprijina financiar, ci ii ajuta si sa ajunga pe pozitie pe piata. In decurs de 3 ani, Xiaomi a oferit asistenta la peste 89 de start-up-uri.

Afișez 1 - 16 din 62 de rezultate