Politica de confidenţialitate


Prin înregistrarea că utilizator al HABO.RO se colectează o serie de date personale, precum numele și prenumele, adresa de email, adresa de livrare sau adresa de domiciliu, numărul de telefon mobil și alte informații cu caracter personal, care să permită identificarea dvs. că utilizator al serviciului HABO.RO, numai cu acordul voluntar al cumpărătorului.

HABO.RO poate să colecteze involuntar și alte date (adresa IP, sistem de operare, ora vizitei, nume și versiune browser internet, locul de unde se face accesul, inclusiv alți parametri) furnizați de către browserul internet prin intermediul căruia se face accesul la site și pot fi folosite de către HABO.RO pentru a îmbunătăți serviciile oferite Clienților sau Utilizatorilor săi, sau cu scop statistic; excepție face cazul în care sunt încălcate prevederi ale documentului, în eventualitatea cazului în care rezultatul acțiunilor Membrului/Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natură de partea HABO.RO și/sau al eventualilor terți cu care HABO.RO are contracte de parteneriat în acel moment.

Toate datele dvs. sunt colectate pentru îndeplinirea scopului contractului la distanță și sunt prelucrate în conformitate cu Regulamentul UE 679/2016.

Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Client și-a exprimat consimțământul că HABO.RO să colecteze și să administreze datele acestuia cu caracter personal, în condițiile și cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

HABO.RO se obligă că datele colectate ale Clientului/Membrului să fie folosite numai în conformitate cu scopurile declarate și să nu facă publică, să vândă, închirieze, licențieze, transfere, etc. baza de date conținând informații referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Membrului/Clientului vreunui terț neimplicat în îndeplinirea scopurilor declarate.

HABO.RO nu solicită și nu stochează nici un fel de informații referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.

HABO.RO nu răspunde pentru politică de confidențialitate practicată de către oricare alt terț la care se poate ajunge prin legături, indiferent de natură acestora, în afară siteului.

HABO.RO nu răspunde pentru defecțiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este găzduită baza de date care conține aceste date.

Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

1.Pentru prestarea serviciilor HABO.RO în beneficiul dvs.

Acest scop general poate include, după caz, următoarele:

  • prelucrarea comenzilor – preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;
  • soluționarea anulărilor sau a posibilelor probleme de orice natură referitoare la o comandă, la produsele sau serviciile achiziționate;
  • transmiterea către terți direct implicați în procesul de finalizare a comenzii, spre exemplu firmele de curierat partenere, care au nevoie de aceste date pentru a livra comandă către client;
  • contactarea acestuia, în chestiuni de relații cu clienții;
  • returnarea produselor și rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale(dacă e cazul);
  • pentru protecția și apărarea intereselor noastre legitime;
  • pentru a asigura accesul acestuia la produse și serviciu;
  • trimiterea de newslettere și/sau alerte și alte note informative periodice, în diverse formate cu ar fi: format electronic, e-mail, SMS, telefonic, mobile push, webpush.
  • contactarea acestuia, la cererea să voluntară;
  • scopuri statistice;
  • inbunataţirea serviciilor noastre față de clienți;
  • asigurarea serviciilor de suport.

2.Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre

Ne dorim în permanentă să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărare online. Pentru această, putem colecta și utiliza anumite informații în legătură cu comportamentul dvs. de Cumpărător, vă putem invită să completați chestionare de satisfacție subsecvent finalizării unei comenzi sau putem desfășură, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii și cercetări de piață.Ne întemeiem aceste activități pe interesul nostru legitim de a desfășură activități comerciale, având întotdeauna grijă că drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate.

3.Pentru marketing

Vrem să vă ținem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care vă interesează. În acest sens, vă putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) conținând informații generale și tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ați achiziționat, informații cu privire la oferte sau promoții, informații referitoare la produse adăugate în secțiunea “Cont/Coșul meu” sau secțiunea “Cont/Favorite” sau ați arătat interes să le achiziționați, precum și alte comunicări comerciale cum ar fi cercetări de piață și sondaje de opinie, și putem afișă recomandări personalizate pe site-ul web și în aplicația smartphone. Pentru a vă pune la dispoziție informații de interes pentru dvs., putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs. de cumpărător (de ex. produsele vizualizate / adăugate în wishlist / achiziționate) pentru a vă crea un profil. Ne asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor și libertăților dvs. și că deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. și nu vă afectează similar într-o măsură semnificativă.
În cele mai multe cazuri, ne întemeiem comunicările de marketing pe consimțământul dvs. prealabil. Vă puteți răzgândi și retrage consimțământul în orice moment, prin:

  • Modificarea setărilor din contul de client
  • Accesarea link-ului de dezabonare afișat în cadrul mesajelor pe care le primiți de la noi
  • Contactarea HABO.RO folosind detaliile de contact descrise mai sus.

În anumite situații, ne putem baza activitățile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova și dezvoltă activitatea comercială. În orice situație în care folosim informații cu privire la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grijă și luăm toate măsurile necesare pentru că drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteți solicită oricând, prin mijloacele descrise mai sus, să oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în scop de marketing, urmând să dăm curs cererii dvs.

4.Pentru apărarea intereselor noastre legitime

Pot există situații în care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială. Acestea pot include:

  • Măsuri de protecție a site-ului web și a utilizatorilor platformei HABO.RO față de atacuri cibernetice:
  • Măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competențe;
  • Măsuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrări este interesul nostru legitim de a ne apară activitatea comercială, fiind înțeles că ne asigurăm că toate măsurile pe care le luăm garantează un echilibru între interesele noastre și drepturile și libertățile dvs. fundamentale. De asemenea, în anumite cazuri ne întemeiem prelucrarea pe dispoziții legale cum ar fi obligația de a asigura pază bunurilor și valorilor prevăzută de legislația aplicabilă în această materie.

Cât timp păstram datele dvs. cu caracter personal

Că regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți un cont în platforma HABO.RO. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezervă păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari:

  • partenerilor HABO.RO;
  • furnizorilor de servicii de curierat;
  • furnizorilor de servicii de plată/bancare;
  • furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;
  • furnizorilor de servicii de cercetare de piață;
  • societăților de asigurare;
  • furnizorilor de servicii IT;
  • altor societăți cu care putem dezvoltă programe comune de ofertare pe piață a bunurilor și serviciilor noastre.

În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apară un interes legitim, putem de asemenea divulgă anumite date cu caracter personal unor autorități publice.Ne asigurăm că accesul la datele dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizează în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor și confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.

În ce țări transferăm datele dvs. cu caracter personal

În prezent, stocăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal doar pe teritoriul României.Cu toate acestea, este posibil să transferăm anumite date ale dvs. cu caracter personal unor entități localizate în Uniunea Europeană sau în afară Uniunii, inclusiv în țări cărora Comisia Europeană nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal.Vom lua întotdeauna măsuri pentru a ne asigura că orice transfer internațional de date cu caracter personal este gestionat cu atenție cu scopul de a va proteja drepturile și interesele. Transferurile către furnizorii de servicii și alte părți terțe vor fi întotdeauna protejate prin angajamente contractuale și, după caz, prin alte garanții, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeană sau schemele de certificare, precum Scutul de confidențialitate pentru protecția datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE către Statele Unite ale Americii.Ne puteți contacta oricând, folosind detaliile de contact expuse mai sus, pentru a află mai multe informații despre țările în care transferăm datele dvs., perecum și garanțiile pe care le-am pus în aplicare cu privire la aceste transferuri.

Cum protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei. Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultima generație și le stocăm pe servere securizate, asigurând în același timp redundanța datelor. Pentru efectuarea plăților folosim serviciile procesatorului de plăți mobilPay. Orice informații privitoare la plăti sunt criptate, folosind tehnologia HTTPS cu criptare TSL 1.2.În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, va atragem atenția că transmiterea informațiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor rețele publice, nu este complet sigură, existând riscul că datele să fie văzute și utilizate de către terțe părți neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Ce drepturi aveți

Regulamentul general privind protecția datelor va recunoaște o serie drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal. Puteți solicită accesul la datele dvs., corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau va puteți opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, va puteți exercită dreptul de a va plânge autorității de supraveghere competențe sau de a va adresa justiției. După caz, puteți beneficia și de dreptul de a solicită ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor dvs. și dreptul la portabilitatea datelor. Pentru a va putea exercită drepturile, ne puteți contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. Va rugăm să rețineți următoarele aspecte dacă doriți să va exercitați aceste drepturi:

Identitate. Luăm în serios confidențialitatea tuturor înregistrărilor care conțin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugăm să ne transmiteți cererile dvs. cu privire la astfel de înregistrări folosind adresa de e-mail aferentă contului HABO.RO. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a va verifică identitatea prin solicitarea de informații suplimentare care au că scop confirmarea identității dvs.

Onorarii. Nu vom solicită o taxa pentru a va exercită vreun drept în ceea ce privește datele dvs. cu caracter personal, cu excepția cazului în care solicitarea dvs. de acces la informații este nefondată, respectiv repetitivă sau excesivă, caz în care vom percepe o suma rezonabilă în asemenea circumstanțe. Va vom informa despre orice onorarii aplicate înainte de a va soluționa cererea.

Durata de răspuns. Ne propunem să răspundem la orice solicitări valide în termen de maximum o luna, cu excepția cazului în care acest lucru este deosebit de complicat sau dacă ați făcut mai multe solicitări, caz în care urmează să răspundem în termen de maximum două luni. Va vom anunță dacă vom avea nevoie de mai mult de o luna. S-ar putea să va întrebăm dacă puteți să ne spuneți exact ce doriți să primiți sau ce anume va îngrijorează. Acest lucru ne va ajută să acționăm mai repede și să scurtăm timpul de răspuns la solicitarea dvs.

Drepturile terțelor părți. Nu trebuie să respectăm o cerere în cazul în care ar afecta în mod negativ drepturile și libertățile altor persoane vizate.

Puteți să ne contactați în orice moment pentru protecția datelor prin transmiterea solicitării dvs prin e-mail la adresa: contact@habo.ro

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifică periodic această Politică de Confidențialitate.


“ssl”

Suntem prezenți și pe:

www.cel.rookazii.ro magazin habo.ro​​

 

Lista de dorințe 0
Open wishlist page Continue shopping
Meniu