Politica de confidenţialitate

Politica de confidenţialitate


Stimați vizitatori,

Pentru HABO.RO protecția datelor dumneavoastră personale este foarte importantă. Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările noastre. Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet HABO.RO

Prin înregistrarea că utilizator al HABO.RO se colectează o serie de date personale, precum numele și prenumele, adresa de email, adresa de livrare sau adresa de domiciliu, numărul de telefon mobil și alte informații cu caracter personal, care să permită identificarea dvs. că utilizator al serviciului HABO.RO, numai cu acordul voluntar al cumpărătorului.

HABO.RO poate să colecteze involuntar și alte date (adresa IP, sistem de operare, ora vizitei, nume și versiune browser internet, locul de unde se face accesul, inclusiv alți parametri) furnizați de către browserul internet prin intermediul căruia se face accesul la site și pot fi folosite de către HABO.RO pentru a îmbunătăți serviciile oferite Clienților sau Utilizatorilor săi, sau cu scop statistic; excepție face cazul în care sunt încălcate prevederi ale documentului, în eventualitatea cazului în care rezultatul acțiunilor Membrului/Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natură de partea HABO.RO și/sau al eventualilor terți cu care HABO.RO are contracte de parteneriat în acel moment.

Toate datele dvs. sunt colectate pentru îndeplinirea scopului contractului la distanță și sunt prelucrate în conformitate cu Regulamentul UE 679/2016.

Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Client și-a exprimat consimțământul că HABO.RO să colecteze și să administreze datele acestuia cu caracter personal, în condițiile și cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

HABO.RO se obligă că datele colectate ale Clientului/Membrului să fie folosite numai în conformitate cu scopurile declarate și să nu facă publică, să vândă, închirieze, licențieze, transfere, etc. baza de date conținând informații referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Membrului/Clientului vreunui terț neimplicat în îndeplinirea scopurilor declarate.

HABO.RO nu solicită și nu stochează nici un fel de informații referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.

HABO.RO nu răspunde pentru politică de confidențialitate practicată de către oricare alt terț la care se poate ajunge prin legături, indiferent de natură acestora, în afară siteului.

HABO.RO nu răspunde pentru defecțiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este găzduită baza de date care conține aceste date.

Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

1.Pentru prestarea serviciilor HABO.RO în beneficiul dvs.

Acest scop general poate include, după caz, următoarele:

 • prelucrarea comenzilor – preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;
 • soluționarea anulărilor sau a posibilelor probleme de orice natură referitoare la o comandă, la produsele sau serviciile achiziționate;
 • transmiterea către terți direct implicați în procesul de finalizare a comenzii, spre exemplu firmele de curierat partenere, care au nevoie de aceste date pentru a livra comandă către client;
 • contactarea acestuia, în chestiuni de relații cu clienții;
 • returnarea produselor și rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale(dacă e cazul);
 • pentru protecția și apărarea intereselor noastre legitime;
 • pentru a asigura accesul acestuia la produse și serviciu;
 • trimiterea de newslettere și/sau alerte și alte note informative periodice, în diverse formate cu ar fi: format electronic, e-mail, SMS, telefonic, mobile push, webpush.
 • contactarea acestuia, la cererea să voluntară;
 • scopuri statistice;
 • inbunataţirea serviciilor noastre față de clienți;
 • asigurarea serviciilor de suport.

2.Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre

Ne dorim în permanentă să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărare online. Pentru această, putem colecta și utiliza anumite informații în legătură cu comportamentul dvs. de Cumpărător, vă putem invită să completați chestionare de satisfacție subsecvent finalizării unei comenzi sau putem desfășură, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii și cercetări de piață.Ne întemeiem aceste activități pe interesul nostru legitim de a desfășură activități comerciale, având întotdeauna grijă că drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate.

3.Pentru marketing

Vrem să vă ținem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care vă interesează. În acest sens, vă putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) conținând informații generale și tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ați achiziționat, informații cu privire la oferte sau promoții, informații referitoare la produse adăugate în secțiunea “Cont/Coșul meu” sau secțiunea “Cont/Favorite” sau ați arătat interes să le achiziționați, precum și alte comunicări comerciale cum ar fi cercetări de piață și sondaje de opinie, și putem afișă recomandări personalizate pe site-ul web și în aplicația smartphone. Pentru a vă pune la dispoziție informații de interes pentru dvs., putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs. de cumpărător (de ex. produsele vizualizate / adăugate în wishlist / achiziționate) pentru a vă crea un profil. Ne asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor și libertăților dvs. și că deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. și nu vă afectează similar într-o măsură semnificativă.
În cele mai multe cazuri, ne întemeiem comunicările de marketing pe consimțământul dvs. prealabil. Vă puteți răzgândi și retrage consimțământul în orice moment, prin:

 • Modificarea setărilor din contul de client
 • Accesarea link-ului de dezabonare afișat în cadrul mesajelor pe care le primiți de la noi
 • Contactarea HABO.RO folosind detaliile de contact descrise mai sus.

În anumite situații, ne putem baza activitățile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova și dezvoltă activitatea comercială. În orice situație în care folosim informații cu privire la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grijă și luăm toate măsurile necesare pentru că drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteți solicită oricând, prin mijloacele descrise mai sus, să oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în scop de marketing, urmând să dăm curs cererii dvs.

4.Pentru apărarea intereselor noastre legitime

Pot există situații în care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială. Acestea pot include:

 • Măsuri de protecție a site-ului web și a utilizatorilor platformei HABO.RO față de atacuri cibernetice:
 • Măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competențe;
 • Măsuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrări este interesul nostru legitim de a ne apară activitatea comercială, fiind înțeles că ne asigurăm că toate măsurile pe care le luăm garantează un echilibru între interesele noastre și drepturile și libertățile dvs. fundamentale. De asemenea, în anumite cazuri ne întemeiem prelucrarea pe dispoziții legale cum ar fi obligația de a asigura pază bunurilor și valorilor prevăzută de legislația aplicabilă în această materie.

Ce sunt datele personale?

Datele cu caracter personal sunt orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă. Datele pseudonime pe care nu vi le putem atribui direct (de exemplu, printr-un nume sau o adresă de e-mail) sunt, de asemenea, considerate date personale. Cu toate acestea, acest lucru nu afectează informațiile suficient de anonimizate (de exemplu, adrese IP anonimizate) care pot fi utilizate pentru statistici privind comportamentul utilizatorilor pe site-ul nostru web.

Cum sunt create datele personale?

Datele personale sunt create fie atunci când vizitați site-ul nostru (de exemplu, ca date tehnice de jurnal, cum ar fi cookie-uri, browser de internet, sistem de operare, pagini vizitate sau ora vizualizării paginii), fie prin comunicarea nouă. (de exemplu, prin formularul de contact).

Cât timp păstram datele dvs. cu caracter personal?

Că regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți un cont în platforma HABO.RO. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezervă păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal?

După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari:

 • partenerilor HABO.RO;
 • furnizorilor de servicii de curierat;
 • furnizorilor de servicii de plată/bancare;
 • furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;
 • furnizorilor de servicii de cercetare de piață;
 • societăților de asigurare;
 • furnizorilor de servicii IT;
 • altor societăți cu care putem dezvoltă programe comune de ofertare pe piață a bunurilor și serviciilor noastre.

În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apară un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.Ne asigurăm că accesul la datele dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizează în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor și confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.

În ce țări transferăm datele dvs. cu caracter personal?

În prezent, stocăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal doar pe teritoriul României.Cu toate acestea, este posibil să transferăm anumite date ale dvs. cu caracter personal unor entități localizate în Uniunea Europeană sau în afară Uniunii, inclusiv în țări cărora Comisia Europeană nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal.Vom lua întotdeauna măsuri pentru a ne asigura că orice transfer internațional de date cu caracter personal este gestionat cu atenție cu scopul de a va proteja drepturile și interesele. Transferurile către furnizorii de servicii și alte părți terțe vor fi întotdeauna protejate prin angajamente contractuale și, după caz, prin alte garanții, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeană sau schemele de certificare, precum Scutul de confidențialitate pentru protecția datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE către Statele Unite ale Americii.Ne puteți contacta oricând, folosind detaliile de contact expuse mai sus, pentru a află mai multe informații despre țările în care transferăm datele dvs., perecum și garanțiile pe care le-am pus în aplicare cu privire la aceste transferuri.

Cum protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal?

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei. Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultima generație și le stocăm pe servere securizate, asigurând în același timp redundanța datelor. Pentru efectuarea plăților folosim serviciile procesatorului de plăți mobilPay. Orice informații privitoare la plăti sunt criptate, folosind tehnologia HTTPS cu criptare SSL. În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, va atragem atenția că transmiterea informațiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor rețele publice, nu este complet sigură, existând riscul că datele să fie văzute și utilizate de către terțe părți neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Serverele pe care sunt stocate informațiile despre clienți respectă standardele tehnice actuale de securitate. În măsura în care este posibil din punct de vedere tehnic, acestea sunt inaccesibile persoanelor neautorizate și firewall-ul protejat împotriva accesului neautorizat. În același timp, se asigură, de asemenea, că datele prelucrate de noi sunt protejate împotriva manipulării, pierderii sau distrugerii accidentale sau intenționate. Operatorul este întotdeauna ghidat de dezvoltarea ulterioară a standardelor tehnice și, prin urmare, își optimizează constant propriile standarde de securitate. De asemenea, se iau măsuri contractuale și organizaționale de securitate pentru a se asigura că sunt respectate prevederile legilor general aplicabile privind protecția datelor.

Ce drepturi aveți?

Regulamentul general privind protecția datelor va recunoaște o serie drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal. Puteți solicită accesul la datele dvs., corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau va puteți opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, va puteți exercită dreptul de a va plânge autorității de supraveghere competențe sau de a va adresa justiției. După caz, puteți beneficia și de dreptul de a solicită ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor dvs. și dreptul la portabilitatea datelor. Pentru a va putea exercită drepturile, ne puteți contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. Va rugăm să rețineți următoarele aspecte dacă doriți să va exercitați aceste drepturi:

Identitate. Luăm în serios confidențialitatea tuturor înregistrărilor care conțin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugăm să ne transmiteți cererile dvs. cu privire la astfel de înregistrări folosind adresa de e-mail aferentă contului HABO.RO. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a va verifică identitatea prin solicitarea de informații suplimentare care au că scop confirmarea identității dvs.

Onorarii. Nu vom solicită o taxa pentru a va exercită vreun drept în ceea ce privește datele dvs. cu caracter personal, cu excepția cazului în care solicitarea dvs. de acces la informații este nefondată, respectiv repetitivă sau excesivă, caz în care vom percepe o suma rezonabilă în asemenea circumstanțe. Va vom informa despre orice onorarii aplicate înainte de a va soluționa cererea.

Durata de răspuns. Ne propunem să răspundem la orice solicitări valide în termen de maximum o luna, cu excepția cazului în care acest lucru este deosebit de complicat sau dacă ați făcut mai multe solicitări, caz în care urmează să răspundem în termen de maximum două luni. Va vom anunță dacă vom avea nevoie de mai mult de o luna. S-ar putea să va întrebăm dacă puteți să ne spuneți exact ce doriți să primiți sau ce anume va îngrijorează. Acest lucru ne va ajută să acționăm mai repede și să scurtăm timpul de răspuns la solicitarea dvs.

Drepturile terțelor părți. Nu trebuie să respectăm o cerere în cazul în care ar afecta în mod negativ drepturile și libertățile altor persoane vizate.

Drepturi vizateDescriere
AccesulPuteți să ne cereți: să confirmăm dacă vă prelucrăm datele cu caracter personal; să vă punem la dispoziție o copie a acestor date să vă oferim alte informații despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgăm, dacă le transferăm în străinătate și cum le protejăm, cât timp le păstrăm, ce drepturi aveți, cum puteți face o plângere, de unde am obținut datele dvs., în măsura în care informațiile nu v-au fost deja furnizate prin această informare.
RectificareaNe puteți cere să rectificăm sau să completăm datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete. Este posibil să încercăm să verificăm exactitatea datelor înainte de rectificarea acestora.
Ștergerea datelorNe puteți cere să vă ștergem datele cu caracter personal, dar numai în cazul în care acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate sau v-ați retras consimțământul (în cazul în care prelucrarea datelor se baza pe consimțământ) sau dați curs unui drept legal de a vă opune sau acestea au fost prelucrate ilegal sau ne revine o obligație legală în acest sens. Nu avem obligația de a ne conforma solicitării dvs. de ștergere a datelor dvs. cu caracter personal în cazul în care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesară pentru respectarea unei obligații legale sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță. Există anumite alte circumstanțe în care nu suntem obligați să respectăm solicitarea dvs. de ștergere a datelor, deși acestea două sunt cele mai probabile circumstanțe în care v-am putea refuza această solicitare.
Sa aveti in vedere ca inaintea exercitarii acestui drept:sa va descarcati din contul HABO.RO si sa va salvati toate documentele aferente comenzilor efectuate de la HABO.RO, indiferent daca facturarea s-a efectuat catre dvs sau catre o alta persoana fizica sau juridica (cum ar fi: facturile, certificatele de garantie). In cazul in care nu efectuati acest demers inainte de a va exercita dreptul de stergere, veti pierde toate aceste documente iar HABO.RO va fi in imposibilitate de a vi le pune la dispozitie, dupa caz, deoarece procesul de stergere a datelor, respectiv a contului HABO.RO, cu toate datele si documentele aferente acestuia, este un proces ireversibil.
Restricționarea prelucrării datelorNe puteți cere să restricționăm prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai în cazul în care acuratețea lor este contestată (a se vedea secțiunea de rectificare), pentru a ne permite să verificăm acuratețea acestora sau prelucrarea este ilegală, dar nu doriți ca datele să fie șterse sau acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs aveți nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apăra un drept în instanță sau v-ați exercitat dreptul de a vă opune, iar verificarea dacă drepturile noastre prevalează este în desfășurare. Putem continua să folosim datele dvs. cu caracter personal în urma unei solicitări de restricționare, în cazul în care avem consimțământul dvs. sau pentru a constata, exercita sau asigura apărarea unui drept în instanță sau pentru a proteja drepturile HABO.RO sau ale altei persoane fizice sau juridice.
Portabilitatea datelorNe puteți cere să vă furnizăm datele cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, sau puteți solicita ca acesta să fie „portat” direct către un alt operator de date, dar în fiecare caz numai dacă prelucrarea se bazează pe consimțământul dvs. sau pe încheierea sau executarea unui contract cu dvs. și prelucrarea se face prin mijloace automate.
OpozițiaVă puteți opune în orice moment, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, prelucrării datelor dvs. cu caracter personal în temeiul interesului nostru legitim, în cazul în care considerați că drepturile și libertățile dvs. fundamentale prevalează față de acest interes. De asemenea, vă puteți opune oricând prelucrării datelor dvs. în scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fără a invoca vreun motiv, caz în care vom înceta în cel mai scurt timp posibil această prelucrare.
Luarea de decizii automatePuteți cere să nu faceți obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, dar numai atunci când decizia respectivă produce efecte juridice cu privire la dvs. sau vă afectează în alt mod similar și într-o măsură semnificativă. Acest drept nu se aplică în cazul în care decizia la care s-a ajuns în urma luării automate a deciziilor ne este necesară pentru a încheia sau a derula un contract cu dvs. este autorizată prin lege și există garanții adecvate pentru drepturile și libertățile dvs. sau se bazează pe consimțământul dvs. explicit.
PlângeriAveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele:Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter PersonalB-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, RomaniaTelefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Fără a vă afecta dreptul dvs de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, vă rugăm să ne contactați în prealabil, și vă promitem că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă.

Puteți să ne contactați în orice moment pentru protecția datelor prin transmiterea solicitării dvs prin e-mail la adresa: contact@habo.ro

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifică periodic această Politică de Confidențialitate.


Vezi si POLITICA DE UTILIZARE COOKIES

Acest site utilizează cookie-uri. Fără mult zahăr. Adică sănătoase și bune.

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență online. Există unele cookie-uri necesare, fără de care site-ul nu ar funcționa corect, și există cookie-uri care ne ajută să-ți personalizăm conținutul și să-ți oferim produsele de care ai nevoie. Dar nu-ți face griji. Totul rămâne confidențial și sub controlul tău.

Așa că, stai relaxat, savurează navigarea și lasă-ne să ne ocupăm de restul! Dacă vrei să afli mai multe despre cum folosim cookie-urile sau despre politica noastră de confidențialitate, te rugăm să consulți secțiunea dedicată de pe site-ul nostru.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Setările de confidențialitate

Când vizitați orice site web, acesta poate stoca sau prelua informații din browserul dvs., mai ales sub formă de cookie-uri. Controlați-vă serviciile personale de cookie-uri aici.

Aceste cookie-uri sunt necesare pentru ca site-ul web să funcționeze și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre.

Technical Cookies

Cookie-urile necesare ajută la a face un site utilizabil prin activarea funcţiilor de bază, precum navigarea în pagină şi accesul la zonele securizate de pe site. Site-ul nu poate funcţiona corespunzător fără aceste cookie-uri.

Pentru a utiliza acest site web folosim următoarele cookie-uri necesare din punct de vedere tehnic:

 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec
 • history_viewed_products

WooCommerce
Folosim WooCommerce ca platformă de comerț electronic. Pentru ca funcționalitatea coșului de cumpărături și procesarea comenzilor să funcționeze corect, sunt stocate cookie-uri. Aceste cookie-uri sunt strict necesare pentru funcționarea magazinului online și nu pot fi dezactivate.
 • woocommerce_cart_hash
 • woocommerce_items_in_cart

Refuzați toate serviciile
Salvați
Acceptă toate serviciile
Open Privacy settings