Garanţii si service


Produsele comercializate de HABO.RO beneficiază de o garanție de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003. În conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 fiecare Membru sau Client poate solicita în cazul lipsei conformității, repararea, înlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.

Garanția produselor oferita de către HABO.RO este cea oferita de către producătorii produselor comercializate pe site.

Credem că veți fi încântați de produsele comercializate de noi, dar pot apărea diverse situații. În cazul în care întâmpinați dificultăți cu produsele achiziționate de pe site-ul HABO.RO, te rugam, prima data contactează-ne pe e-mail sau telefon. Daca nu reușim să rezolvam situația, vă trebui să ne trimiți produsul prin curier, pentru a-l servisa sau schimba. Daca se agrează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veți achita diferență.

Toate produsele comercializate de HABO.RO beneficiază de garanție pentru o perioada cuprinsa intre 3 luni și 36 luni de la data achiziției.
La solicitarea garanției este necesară prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte, împreună cu accesoriile aferente și copiile de pe factură fiscală și certificatul de garanție. Dacă produsele ajung neînsoțite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fără a i se soluționa garanția.

În cazul în care solicitarea de acordare a garanției este nejustificată (gen produs funcțional, produsele care nu respectă termenii și condițiile de acordare a garanției,etc), solicitantul va achita taxele de transport tur-retur pentru produse și eventuale costuri de diagnosticare (stabilite de unitatea de service).

Nu fac obiectul garanției produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, crăpături, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garanție deteriorate, îndepărtate sau modificate, produsele utilizate în condiții neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzătoare, supunerea la variații mari de temperatura și presiune, șocuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor în condiții de umiditate, praf, noxe sau sub acțiunea substanțelor chimice etc.), setări și instalări incorecte, prize fară împământare, pătrunderea de lichide, metale sau alte substanțe în interiorul echipamentelor, intervenția mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente în timpul funcționarii echipamentelor.


“ssl”

Suntem prezenți și pe:

www.cel.rookazii.ro magazin habo.ro​​

 

Lista de dorințe 0
Deschide lista de dorințe Continua cumpărăturile
Meniu