Intrebări frecvente

Intrebări frecvente

Se poate inampla acest lucru. Toate paginile site-ului sunt în continua schimbare, astfel că adresa URL poate fi expirată sau link-ul este incorect. Schimbările cele mai frecvente sunt pe paginile de produs, datorită faptului că actualizăm tipurile de produse, stocurile și modelele noi.

De obicei termenul de livrare estimat este cuprins intre 24 ore și 3 zile lucrătoare de la efectuarea comenzii. Totuși, durata livrării nu poate fi garantată din varii motive; este posibil că în anumite cazuri livarea să dureze mai mult. În ziua livrării, veți fi notificat prin SMS de către reprezentanții firmei de curierat (dacă sunteți în rază de activitate a vreunui serviciu de curierat rapid). 

E posibil că acest termen să fie depășit în perioadele aglomerate din an: Black Friday, Paște, Crăciun, etc.

Comenzile plasate de Luni pana Vineri pana la ora 13:00 vor fi procesate in aceeași zi, termenul de livrare fiind de 24-48 ore.

Diagramă orientativă de procesare și livrare:

  • Comenzile efectuate până în ora 13:00, sunt ridicate până la ora 17:00 de către curier și ajung la dvs. a două zi între orele 9-18 .
  • Comenzile efectuate după ora 13:00 sunt ridicate a două zi de către curier până la ora 17:00 și ajung la dvs. în a 3 zi, între orele 9-18 .
  • Comenzile efectuate Vineri până în ora 13:00, sunt ridicate până la ora 17:00 de către curier și ajung la dvs. luni.
  • Comenzile efectuate Vineri după ora 16.30, Sâmbătă și Duminică vor fi ridicate de către curier Luni până la ora 17:00 și ajung la dvs. Marți între orele 9-18

Așteptăm cererile de informații și întrebările dumneavoastră  la numărul de telefon 0720 654 220 de Luni până Vineri între orele 09:30 - 17:00 (cu excepția sărbătorilor legale) sau să ne scrieți la: contact@habo.ro

În acest moment, valoarea minima a comenzii, este de 19 ron.

Taxa de livrare este de 19 lei prin curierat rapid (maxim 3 Kg) / 13 lei în lockere EasyBox.(cu excepția comenzilor care conțin produse aflate in promoție cu transport gratuit.)

Costul taxei de transport se vă adăuga automat la suma totală a coșului de cumpărături.