Termeni si condiţii


HABO.RO este un proiect al SC UNDERSOUND SRL.

HABO.RO este un serviciu e-commerce care oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a intra în posesia produselor prezentate. Achiziția produselor se face pe baza comenzilor primite prin site.
Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora.

SC UNDERSOUND SRL, în calitate de autor/proprietar/administrator al site-ului HABO.RO, denumit generic Site își rezerva dreptul de a schimba și actualiză în orice moment conținutul acestui website, aceasta incluzând și secțiunile Politica de confidențialitate și Termenii si condiții, fară nici un fel de notificare prealabilă, de aceea, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifică termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

Accesul/vizitarea website-ului HABO.RO se supune Termenilor și condițiilor de utilizare, implică acceptul explicit cu privire la aceștia și reprezintă întreagă înțelegere (contractul) dintre parți.

Relația dintre parți este guvernată de următoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementarilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comerțul electronic

SC UNDERSOUND SRL nu poate garanta disponibilitatea și funcționalitatea permanenta a site-ului și nu își asuma în nici un fel responsabilitatea pentru corectitudinea și integritatea datelor afișate pe site și nici pentru greșelile de afișare. În eventualitatea în care există erori, sau dacă datele au fost introduse greșit în baza de date, SC UNDERSOUND SRL nu poate fi trasa la răspundere. De asemenea, SC UNDERSOUND SRL nu își asumă răspunderea pentru folosirea HABO.RO sub falsa identitate și nici pentru alterarea informațiilor dumneavoastră de către altcineva folosind datele dvs de identificare.

SC UNDERSOUND SRL acordă permisiunea, revocabilă și ne-exclusivă de a vă crea hyperlink-uri către paginile Site-ului atâta vreme cât aceste link-uri nu sunt folosite într-un context ce ar descrie SC UNDERSOUND SRL într-o manieră falsa, greșită sau jignitoare. Licența acordată nu vă permite asocierea mărcii HABO.RO cu alte mărci sau nume terțe și nici folosirea mărcii HABO.RO în scopuri proprii de promovare fară acordul prealabil în scris al SC UNDERSOUND SRL .

Utilizarea acestui domeniu(HABO.RO) sau a numelor de comercializare, siglelor și emblemelor, în formă directă sau “ascunsă” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabilă scrisă este interzisă și se pedepsește conform legii. Conținutul site-ului, integral sau parțial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revândut, sau exploatat în orice alte scopuri comerciale fară acceptul scris prealabil al SC UNDERSOUND SRL.

Întregul conținut al site-ului HABO.RO – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea SC UNDERSOUND SRL și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul SC UNDERSOUND SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Produsele prezentate pe HABO.RO sunt produse comercializate de către SC UNDERSOUND SRL. Prețurile produselor sunt exprimate și lei(RON) și pot suferi modificări fară notificări anterioare. Magazinul nu iși asumă răspunderea pentru eventualele erori de preț și stoc sau eventualele greșeli, omisiuni și erori ce pot apărea în urma dactilografieri. Prețul de achiziție tipărit pe factura vă fi același cu cel comunicat în momentul plasării comenzii pe site-ul HABO.RO

Deasemenea HABO.RO își rezervă dreptul de a acorda reduceri din prețul de vânzare al produselor pe baza codurilor de reduceri, prin sistemul propriu de acordare a voucherelor de discount sau prin alte sisteme ale terților parteneri. Verificați prețul final de vânzare înainte de a achiziționă un produs.

Campanie promoțională înseamnă ansamblul de acțiuni organizate de site-ul HABO.RO, ce au scop de stimularea a vânzărilor, prin activități de marketing specifice, recuceri ale prețurilor, coduri de reducere,etc.

Descriere produselor disponibile pe HABO.RO prin text, imagini, video, etc. sunt utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, ele nereprezentând o obligație contractuala din partea noastră.

Site-ul HABO.RO este furnizat de către SC UNDERSOUND SRL așa cum este și atât cât este disponibil. SC UNDERSOUND SRL nu poate garanta că Site-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise de pe adresele HABO.RO sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător. Utilizatorul folosește Site-ul pe riscul propriu, SC UNDERSOUND SRL fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/ vizitarea Site-ului său că urmare a utilizării informațiilor de pe Site. SC UNDERSOUND SRL nu este răspunzător pentru erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. SC UNDERSOUND SRL nu acordă nici un fel de garanție pentru conținutul și utilizarea acestui Site.

Efectuarea de operațiuni neautorizate asupra acestui site și tentativă de efectuare a acestora, incluzând: utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informații în vederea comercializării lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observații cu privire la conținutul și structura Site-ului, respectiv pot adresa întrebări atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care să afecteze viață privată, drepturile de proprietate intelectuală, ale HABO.RO sau ale unor terțe parți, și care nu conțin viruși, derulează campanii politice/electorale, solicitări comerciale, scrisori în lanț, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteți folosi o adresă de e-mail falsă sau să impersonați o alta persoană sau entitate. HABO.RO își rezervă dreptul, dar nu și obligația, de a îndepărtă sau edita o astfel de informație transmisă.

Prin trimiterea unei astfel de informații, dacă nu este altfel specificat, acordați HABO.RO licență/ dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil și sub-licentiabil de a publica pe site-ul HABO.RO. Declarați pe proprie răspundere și garantați că dețineți sau controlați toate drepturile cu privire la informațiile transmise, că acestea sunt corecte și că utilizarea acestora nu intra în contradicție cu Termenii și condițiile de utilizare, că nu vor cauza daune către o terță parte și că veți despăgubi integral HABO.RO sau partenerii/ afiliații sai pentru toate cererile rezultate din informația astfel transmisă.

Produsele comercializate de HABO.RO beneficiază de o garanție de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003. În conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 fiecare Membru sau Client poate solicita în cazul lipsei conformității, repararea, înlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia. Garanția produselor oferita de către HABO.RO este cea oferita de către producătorii produselor comercializate pe site. Citiți “Garanţii si service

Conform art. 9 din Ordonanța de Urgență nr. 34 din 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, puteti să vă retrageți din contractele încheiate la distanța, avand la dispozitie 14 zile de la primirea produsului achiziționat online. Citiți “Condiții de retur”.


Atenționare:
Inaite de folosirea produsului, va rugăm să citiți cu atenție manualul de utilizare și instrucțiunile de folosire. 
Păstrați manualul pentru consultare ulterioară.
Dacă ați pierdut manualul de utilizare, va rugăm să ne contactați prin email: contact@habo.ro pentru versiunea electronică.


Informații privind DEEE

Deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) pot conține substanțe periculoase ce au un impact negativ asupra mediului și sănătății umane în cazul în care nu sunt colectate selectiv.

Având în vedere prevederile OUG 195/2005 – referitoare la protecția mediului și O.U.G. 5/2015 privind deșeurile de echipamente electrice și electronice, clienții vor avea obligația de a nu elimina deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) că deșeuri municipale nesortate și de a colecta separat aceste DEEE.

Colectarea acestor deșeuri (DEEE) se va efectua prin serviciul public de colectare a DEEE, și prin centre de colectare organizate de operatori economici autorizați pentru colectarea DEEE.

Echipamentele electrice și electronice marcate cu simbolul preprezentat printr-o pubela cu roti barată cu doua linii în formă de X fac obiectul OUG 5/2015 deci deșeurile corespunzătoare se colectează selectiv.

Deșeurile de echipamente electrice și electronice sunt nocive și nu sunt biodegradabile, ele nu se depozitează în locuri nesupravegheate (lângă ghenele de gunoi sau în alte locuri publice).


Date de identificare

SC Undersound SRL
Sediul social: Calea 13 Septembrie nr 221-225-227, COMPLEX COMERCIAL PROSPER, SPATIUL COMERCIAL nr.B,4.1B, BIROUL 1, ETAJ 4
Cod Fiscal: 30790700
Nr. Reg. Com: J40/11883/2012
Bucuresti, Sector 5, Romania

Acestea sunt date comerciale pentru identificare. La această adresa nu se pot face comenzi, ridicare de produse sau returnare produse.


“ssl”

Suntem prezenți și pe:

www.cel.rookazii.ro magazin habo.ro​​

Home
0
Lista de dorințe 0
Deschide lista de dorințe Continua cumpărăturile
Meniu