Părerile clienţilor

Părerile clienţilor

CLIENŢI MULŢUMIŢI
Volan gaming Esperanza Nitro EGW102MacGamaCred că este cel mai complet volan de gaming… plus prețul.
Espressor Kitty Bialetti Nera 10 cestiAdinaFace o cafea buna Bialetti asta :)
SodaStream Spirit MegaPack 3VladCe tare idee. Să-ți faci sifon la tine în casă. Tata va fi cel mai fericit. :)
Lampa smart pentru birou Xiaomi Yeelight Serene ProAlexandruProdusul este de calitate si la un pret bun fata de alte firme. Functioneaza perfect conform specificatiilor. Controlul intensitatii luminii este superb. Livrarea a fost rapida, in aceeiasi zi. Transport gratuit. Multumesc
Bec Inteligent Xiaomi Yeelight 1S – Color WiFi 8,5WAlexandruProdusul este de calitate. Functioneaza perfect conform specificatiilor. Controlul intensitatii si culorii luminii este superb. Livrarea a fost rapida in aceeiasi zi. Transport gratuit. Multumesc
Bec Inteligent Xiaomi Yeelight 1S – Color WiFi 8,5WAlexandruFunctioneaza perfect conform specificatiilor. Controlul intensitatii si culorii luminii este superb. Livrarea a fost rapida in aceeiasi zi. Transport gratuit. Multumesc
SodaStream Spirit MegaPack 3MariusIl folosesc de aproape trei luni cu aceiasi butelie. Achizitionat prin contul de cel.ro a magazinului. A ajuns a doua zi dupa comanda.  100% multumit. Recomand.
SodaStream Spirit MegaPack 3Deian M.Imi aduc aminte cum tata ma trimitea dupa sifoane… Acum i-am facut cadou un pachet Sodastream. Sa bucurat ca un copil…si eu la fel. Ajuns a doua zi dupa ce am comandat(la Cluj). Recomand iubitorilor de sifon!
Plafoniera LED Xiaomi Yeelight 480 STARRY Ceiling LightBogdan C.Un produs calitativ. Se monteaza usor. Conectarea la aplicatie fara probleme. Foarte multumit.
Robot de bucatarie multifunctional Esperanza Cooking Master EKM025Andreea M.Asa cum am spus, revin cu un review dupa ce l-am folosit. Il am de trei luni si e super. Il folosesc aproape saptamanal. Foarte util. Un raport excelent intre dotarile pe care le are si pretul lui.  Recomand.
SodaStream Spirit MegaPack 3Alex MicuAm achizitionat doua pachete, unul pentru mine, unul pentru parinti. Pe mine ma tine cam 6-7 saptamani (cu patru apasari lungi), iar pe ai mei 8-9 saptamani. Produs calitativ. Ambele comenzi au ajuns a doua zi. Recomand.
Umidificator de aer Xiaomi Deerma F628SMihail D.Il am de o luna si totul pare a functiona perfect. Ma bucur ca are oprire automata atunci cand ajunge la umiditatea setata de mine si deasemenea ca are timer. Am adaugat si arome. Are un zgomot, dar mic, iese in evidenta noaptea cand e foarte liniste. Pe auto functioneaza cel mai bine. In fine, este un raport calitate-pret bun. A ajuns intact in doua zile de la comanda. Recomand.
Umidificator de aer Xiaomi Smartmi Pure HumidifierMihneaUN APART SUPER. Unul din marile avantaje este ca poti sa adaugi apa fara a mai fi nevoie sa-l desfaci. Are un consum mic de energie. Are aplicatie smart. Recomand.
Pachet Mop Xiaomi Deerma TB500 + Set 4 lavete de schimbAureliaA fost ajutorul meu numarul 1 de sarbatori. Si a ajuns foarte repede. Multumesc. Recomand.
Umidificator camera Esperanza Smart Hydro SPA  EHA004 3,5 lDamaris SecuSunt foarte  mulțumită de el. Este silentios și schimba repede atmosfera.  Ma încântă și durata de funcționare până la reincarcare.  Eu  l am luat la un pret mai mare decat cel afisat .
Robot de bucatarie multifunctional Esperanza Cooking Master EKM025Grigoraș LilianaAs dori robotul
Robot de bucatarie multifunctional Esperanza Cooking Master EKM025AuricaUn aparat electrocasnic la un pret foarte bun, care m-a salvat de multe treburi in bucatarie. Este foarte util si foarte practic. Am folosit toate functiile fara nici o problema. A sosit in doua zile. Recomand cu drag.
Pachet Mop Xiaomi Deerma TB500 + Set 4 lavete de schimbCorneliaUau! e super! chiar îmi place foarte mult, am termen de comparație tot un mop asemănător pe care l-am cumpărat de la firmă cu renume dar nu se poate compara cu noul mop, la acest mop am cumpărat calitatea nu numele firmei. Este UAU⭐⭐⭐⭐⭐
Aparat de curatat scame DeermaCorneliaUn alt aparat de care sunt foarte mulțumită. Mă bucur foarte mult că v-am descoperit.