Produse Cento

– Descrierea brandului Cento se concentrează pe pasiune, atenție la detalii și aspirația către excelență, acest brand fiind rezultatul unei colaborări inter-europene între firme cu peste 25 de ani de experiență în domeniu.
În zilele noastre, telefoanele au devenit o necesitate, iar acestea au nevoie de accesorii moderne, de calitate și funcționale. Cento, un brand inovator, la curent cu avansările tehnologice ale momentului, este soluția.
Având în vedere că excelența, designul și funcționalitatea sunt principii conducătoare, Cento doreste sa ofere calitate maximă , până și la cele mai mici detalii, de la procesul de fabricație al produselor și designul lor modern la organizarea eficientă a distribuției. Fiecare produs Cento trece prin teste riguroase înainte de livrare, fiind realizat din materiale atent selectate care îndeplinesc standardele noastre de calitate.
Cento acordă o importanță maximă modului în care produsele noastre sunt prezentate. Ambalajul, creat prin tehnologia Feel-IT, este în perfectă armonie cu produsele, imaginea acestora fiind una dintre prioritățile noastre. Designul, creat de tineri artiști vizuali din Milano, Berlin și Utrecht, completează imaginea Cento.

Filter